THORChain

Staken THORChain

$1,34

24 uur prijsverandering

stijging van 0,87%

24 uur laagste prijs

$1,30

24 uur hoogste prijs

$1,35

Market cap

$404.130.826

24u volume

$57.447.322

Circulerend aanbod

300.700.561

Totale aanbod

500.000.000

Prijs 24 uur

stijging van 0,87%

Prijs 7 dagen

daling van 4,75%

Prijs 30 dagen

daling van 16,48%

Prijs 1 jaar

daling van 87,07%

Wat is staken precies?

Om te begrijpen wat het staken van cryptocurrencies is, is het belangrijk om eerst te begrijpen wat cryptocurrency is. Een cryptocurrency is een soort digitale valuta waarbij encryptietechnieken worden gebruikt om de aanmaak van geldeenheden te reguleren en de overdracht van geld te verifiëren en die onafhankelijk van een Centrale Bank opereert. 

Het is een gedecentraliseerde, peer-to-peer manier om waarde uit te wisselen zonder centrale autoriteit of banken. Om die reden werkt cryptocurrency strikt onder open source softwarelicenties, waarbij openbare grootboeken worden gegenereerd die elke transactie bijhouden. 

Cryptocurrencies worden vaak digitale valuta’s genoemd omdat ze niet door een centrale autoriteit of nationale bank worden uitgegeven. Anonimiteit is ook wat mensen aantrekt die overheidsbeperkingen op de handel willen omzeilen door cryptocurrencies te kopen met hun eigen geld en ze vervolgens te verhandelen op verschillende exchanges.

Hoe werkt THORChain staking?

THORChain staken is een manier om passief inkomen te verdienen als beloning voor het helpen handhaven van de THORChain blockchain. Wanneer je THORChain staked, help je het THORChain netwerk om veilig te zijn. 

U kunt THORChain gewoon staken via exchanges zoals Coinloan, Bitvavo, Binance en Celsius Network. Terwijl het proces voor het staken van THORChain eenvoudig is, hangen de werkelijke beloningen af van de hoeveel THORChain je staked en voor hoe lang je je THORChain staked. Hoe lang en meer je THORChain te staked hoe meer rente je zal ontvangen. 

Er zijn verschillende manieren om cryptocurrency te staken, maar een van de meest populaire manieren is door middel van wat ‘Proof of Stake’ of PoS wordt genoemd. Proof of Stake werkt door gebruikers te belonen die in de loop van de tijd munten met rente houden voor hun investering in het blockchain-netwerk. 

Dit type staking beloont investeerders en moedigt hen aan om meer cryptocurrency te kopen en aan te houden terwijl ze hiervoor beloningen verdienen. Het doel is om uw cryptocurrency te staken voor een bepaalde periode om transacties op de blockchain te helpen valideren.

Hoe kan ik RUNE staken?

Om in aanmerking te komen voor beloningen moet je een bepaalde hoeveelheid THORChain vastzetten in je wallet om zo te helpen met de veiligheid van het THORChain blockchain netwerk en de transacties te ondersteunen. 

  1. Om THORChain te kunnen staken op een exchange, moet je je eerst aanmelden en een account aanmaken. 
  2. Je moet je e-mailadres en de gegevens van je ID, rijbewijs of paspoort invullen, en je moet 18 jaar of ouder zijn voordat je kan beginnen met crypto staking. 
  3. Koop THORChain of stort THORChain naar je wallet . 
  4. Meld je aan voor de staking services in de exchange
  5. De staking services zullen enkel betrekking hebben op je RUNE en niet op je andere cryptocurrency, je behoudt ook het volledige eigendom van uw digitale activa, die je op elk moment terug kunt opnemen.
  6. Als je een blok met succes valideert, verdien je in ruil enkele THORChain als beloning voor het staken.

De voordelen van het staken van THORChain

  • Het staken van THORChain vereist geen grote inzet om in aanmerking te komen.
  • Stakingsbeloningen zijn aanzienlijk hoger dan wat je aan rente kan ontvangen op een spaarrekening bij een traditionele bank.
  • THORChain staken is een stuk beter voor het milieu dan het minen van THORChain.
  • Voor het staken betaal je geen hoge kosten aan mining apparatuur en stroomkosten.

Platformen voor THORChain staking

THORChain staken op Bitvavo 

Bitvavo biedt off-chain en on-chain stakingdiensten aan. Bitvavo biedt Off-chain staking service aan voor THORChain en zo kun je beloningen verdienen op je beschikbare en ongebruikte THORChain in je Bitvavo account. 

THORChain staken op Binance 

Binance is gebaseerd op het Proof of Stake (PoS) consensus algoritme dat gebruikmaakt van een willekeurig selectieproces om de validator van het volgende blok te bepalen. Als gevolg hiervan kunt je je THORChain staken en krijg je een aantrekkelijke rente van 2% tot 8% afhankelijk van hoeveel THORChain je staked. Je kunt THORChain investeren via Binance Launchpad, Binance Vault of Locked Savings. 

THORChain staken op Coinloan

Coinloan is een peer-to-peer crypto-to-fiat lending gecentraliseerde exchange gevestigd in Estland dat staking-diensten aanbiedt. Coinloan biedt de mogelijk aan om THORChain te staken om hun leningen te financieren, en in ruil daarvoor verdien je THORChain in beloningen.

THORChain staken op Celsius Network

Celsius Network is een platform voor gedemocratiseerde rente-inkomsten en leningen. Celsius maakt geen gebruik van PoW- of PoS-systeemprotocollen omdat het een gecentraliseerd netwerk is voor het uitlenen en verhandelen van cryptocurrency. In plaats daarvan kun je je THORChain in je wallet staken voor een aantrekkelijke rente van (x%) per jaar. Dit wordt gebruikt voor opbrengst genererende activiteiten, voornamelijk het uitlenen aan goedgekeurde institutionele leners.

binance logo

Beoordeling

9.2

CoinLoan Logo

Beoordeling

9.0

bitvavo

Beoordeling

8.9

kraken logo

Beoordeling

8.6

Vragen en antwoorden

Ja, je kunt op elk moment stoppen met het staken van THORChain. Als je stopt met het staken zal je geen stakingbeloningen ontvangen tot je weer start met staken.

Het staking van THORChain creëert geen nieuwe THORChain saldo in uw wallet. In plaats daarvan zal het THORChain toevoegen aan je gestakede bedrag, vergelijkbaar met hoe een spaarrekening rente oplevert.

Ja. Zoals eerder vermeld, financier je de werking en veiligheid van het THORChain netwerk door uw activa in te zetten. Bovendien ben je als stakeholder meer geïnvesteerd in het ecosysteem en netwerk.

Ja, het staken van THORChain brengt kosten met zich mee. Vergoedingen variëren afhankelijk van de exchange die je gebruikt om je THORChain te staken, dit is meestal een klein percentage van de verdiende beloningen.

De rente die je verdient op je gestakte THORChain hangt af van de hoeveelheid crypto die je staked, voor hoe lang je deze vastzet en bij welke exchange je dit doet.

De minimale inzet voor het staken van THORChain hangt af van de exchange waar je die doet. In het algemeen kan je al met een klein bedrag THORChain staken.