Powerledger

Staken Powerledger

$0,34

24 uur prijsverandering

daling van 4,79%

24 uur laagste prijs

$0,34

24 uur hoogste prijs

$0,36

Market cap

$176.901.885

24u volume

$22.237.099

Circulerend aanbod

515.174.277

Totale aanbod

999.506.123

Prijs 24 uur

daling van 4,79%

Prijs 7 dagen

daling van 3,01%

Prijs 30 dagen

stijging van 9,23%

Prijs 1 jaar

stijging van 70,39%

Wat is staken precies?

Om te begrijpen wat het staken van cryptocurrencies is, is het belangrijk om eerst te begrijpen wat cryptocurrency is. Een cryptocurrency is een soort digitale valuta waarbij encryptietechnieken worden gebruikt om de aanmaak van geldeenheden te reguleren en de overdracht van geld te verifiëren en die onafhankelijk van een Centrale Bank opereert. 

Het is een gedecentraliseerde, peer-to-peer manier om waarde uit te wisselen zonder centrale autoriteit of banken. Om die reden werkt cryptocurrency strikt onder open source softwarelicenties, waarbij openbare grootboeken worden gegenereerd die elke transactie bijhouden. 

Cryptocurrencies worden vaak digitale valuta’s genoemd omdat ze niet door een centrale autoriteit of nationale bank worden uitgegeven. Anonimiteit is ook wat mensen aantrekt die overheidsbeperkingen op de handel willen omzeilen door cryptocurrencies te kopen met hun eigen geld en ze vervolgens te verhandelen op verschillende exchanges.

Hoe werkt [ccw_coin_name] staking?

Powerledger staken is een manier om passief inkomen te verdienen als beloning voor het helpen handhaven van de Powerledger blockchain. Wanneer je Powerledger staked, help je het Powerledger netwerk om veilig te zijn. 

U kunt Powerledger gewoon staken via exchanges zoals Coinmerce, Bitvavo en Bitcoinmeester . Terwijl het proces voor het staken van Powerledger eenvoudig is, hangen de werkelijke beloningen af van de hoeveel Powerledger je staked en voor hoe lang je je Powerledger staked. Hoe lang en meer je Powerledger te staked hoe meer rente je zal ontvangen. 

Er zijn verschillende manieren om cryptocurrency te staken, maar een van de meest populaire manieren is door middel van wat ‘Proof of Stake’ of PoS wordt genoemd. Proof of Stake werkt door gebruikers te belonen die in de loop van de tijd munten met rente houden voor hun investering in het blockchain-netwerk. 

Dit type staking beloont investeerders en moedigt hen aan om meer cryptocurrency te kopen en aan te houden terwijl ze hiervoor beloningen verdienen. Het doel is om uw cryptocurrency te staken voor een bepaalde periode om transacties op de blockchain te helpen valideren.

Meer informatie Voordelen Rating Aantal cryptocurrencies Aanbieder
Bitvavo Bitvavo Beste keuze in Nederland, Betalen met iDeal, Nederlands bedrijf 9.5 170 Bitvavo
Finst Finst De goedkoopste crypto exchange in Nederland in 2024 9.2 100+ Finst
Coinmerce Coinmerce Gemakkelijk en veilig crypto kopen, Start & ontvang €10 aan Bitcoin! 9.2 180 Coinmerce

Hoe kan ik [ccw_coin_symbol] staken?

Om in aanmerking te komen voor beloningen moet je een bepaalde hoeveelheid Powerledger vastzetten in je wallet om zo te helpen met de veiligheid van het Powerledger blockchain netwerk en de transacties te ondersteunen. 

  1. Om Powerledger te kunnen staken op een exchange, moet je je eerst aanmelden en een account aanmaken. 
  2. Je moet je e-mailadres en de gegevens van je ID, rijbewijs of paspoort invullen, en je moet 18 jaar of ouder zijn voordat je kan beginnen met crypto staking. 
  3. Koop Powerledger of stort Powerledger naar je wallet . 
  4. Meld je aan voor de staking services in de exchange
  5. De staking services zullen enkel betrekking hebben op je POWR en niet op je andere cryptocurrency, je behoudt ook het volledige eigendom van uw digitale activa, die je op elk moment terug kunt opnemen.
  6. Als je een blok met succes valideert, verdien je in ruil enkele Powerledger als beloning voor het staken.

De voordelen van het staken van [ccw_coin_name]

  • Het staken van Powerledger vereist geen grote inzet om in aanmerking te komen.
  • Stakingsbeloningen zijn aanzienlijk hoger dan wat je aan rente kan ontvangen op een spaarrekening bij een traditionele bank.
  • Powerledger staken is een stuk beter voor het milieu dan het minen van Powerledger.
  • Voor het staken betaal je geen hoge kosten aan mining apparatuur en stroomkosten.

Platformen voor [ccw_coin_name] staking

Powerledger staken op Bitvavo 

Bitvavo biedt off-chain en on-chain stakingdiensten aan. Bitvavo biedt Off-chain staking service aan voor Powerledger en zo kun je beloningen verdienen op je beschikbare en ongebruikte Powerledger in je Bitvavo account. 

Beoordeling

9.5

Beoordeling

9.2

Meer crypto's