Huobi

Staken Huobi

$2,88

24 uur prijsverandering

stijging van 0,85%

24 uur laagste prijs

$2,82

24 uur hoogste prijs

$2,91

Market cap

$466.469.911

24u volume

$9.667.907

Circulerend aanbod

162.336.522

Totale aanbod

203.980.445

Prijs 24 uur

stijging van 0,85%

Prijs 7 dagen

daling van 6,94%

Prijs 30 dagen

daling van 2,92%

Prijs 1 jaar

daling van 59,80%

Wat is staken precies?

Om te begrijpen wat het staken van cryptocurrencies is, is het belangrijk om eerst te begrijpen wat cryptocurrency is. Een cryptocurrency is een soort digitale valuta waarbij encryptietechnieken worden gebruikt om de aanmaak van geldeenheden te reguleren en de overdracht van geld te verifiëren en die onafhankelijk van een Centrale Bank opereert. 

Het is een gedecentraliseerde, peer-to-peer manier om waarde uit te wisselen zonder centrale autoriteit of banken. Om die reden werkt cryptocurrency strikt onder open source softwarelicenties, waarbij openbare grootboeken worden gegenereerd die elke transactie bijhouden. 

Cryptocurrencies worden vaak digitale valuta’s genoemd omdat ze niet door een centrale autoriteit of nationale bank worden uitgegeven. Anonimiteit is ook wat mensen aantrekt die overheidsbeperkingen op de handel willen omzeilen door cryptocurrencies te kopen met hun eigen geld en ze vervolgens te verhandelen op verschillende exchanges.

Hoe werkt Huobi staking?

Huobi staken is een manier om passief inkomen te verdienen als beloning voor het helpen handhaven van de Huobi blockchain. Wanneer je Huobi staked, help je het Huobi netwerk om veilig te zijn. 

U kunt Huobi gewoon staken via exchanges zoals Coinloan, Bitvavo, Binance en Celsius Network. Terwijl het proces voor het staken van Huobi eenvoudig is, hangen de werkelijke beloningen af van de hoeveel Huobi je staked en voor hoe lang je je Huobi staked. Hoe lang en meer je Huobi te staked hoe meer rente je zal ontvangen. 

Er zijn verschillende manieren om cryptocurrency te staken, maar een van de meest populaire manieren is door middel van wat ‘Proof of Stake’ of PoS wordt genoemd. Proof of Stake werkt door gebruikers te belonen die in de loop van de tijd munten met rente houden voor hun investering in het blockchain-netwerk. 

Dit type staking beloont investeerders en moedigt hen aan om meer cryptocurrency te kopen en aan te houden terwijl ze hiervoor beloningen verdienen. Het doel is om uw cryptocurrency te staken voor een bepaalde periode om transacties op de blockchain te helpen valideren.

Hoe kan ik HT staken?

Om in aanmerking te komen voor beloningen moet je een bepaalde hoeveelheid Huobi vastzetten in je wallet om zo te helpen met de veiligheid van het Huobi blockchain netwerk en de transacties te ondersteunen. 

  1. Om Huobi te kunnen staken op een exchange, moet je je eerst aanmelden en een account aanmaken. 
  2. Je moet je e-mailadres en de gegevens van je ID, rijbewijs of paspoort invullen, en je moet 18 jaar of ouder zijn voordat je kan beginnen met crypto staking. 
  3. Koop Huobi of stort Huobi naar je wallet . 
  4. Meld je aan voor de staking services in de exchange
  5. De staking services zullen enkel betrekking hebben op je HT en niet op je andere cryptocurrency, je behoudt ook het volledige eigendom van uw digitale activa, die je op elk moment terug kunt opnemen.
  6. Als je een blok met succes valideert, verdien je in ruil enkele Huobi als beloning voor het staken.

De voordelen van het staken van Huobi

  • Het staken van Huobi vereist geen grote inzet om in aanmerking te komen.
  • Stakingsbeloningen zijn aanzienlijk hoger dan wat je aan rente kan ontvangen op een spaarrekening bij een traditionele bank.
  • Huobi staken is een stuk beter voor het milieu dan het minen van Huobi.
  • Voor het staken betaal je geen hoge kosten aan mining apparatuur en stroomkosten.

Platformen voor Huobi staking

Huobi staken op Bitvavo 

Bitvavo biedt off-chain en on-chain stakingdiensten aan. Bitvavo biedt Off-chain staking service aan voor Huobi en zo kun je beloningen verdienen op je beschikbare en ongebruikte Huobi in je Bitvavo account. 

Huobi staken op Binance 

Binance is gebaseerd op het Proof of Stake (PoS) consensus algoritme dat gebruikmaakt van een willekeurig selectieproces om de validator van het volgende blok te bepalen. Als gevolg hiervan kunt je je Huobi staken en krijg je een aantrekkelijke rente van 2% tot 8% afhankelijk van hoeveel Huobi je staked. Je kunt Huobi investeren via Binance Launchpad, Binance Vault of Locked Savings. 

Huobi staken op Coinloan

Coinloan is een peer-to-peer crypto-to-fiat lending gecentraliseerde exchange gevestigd in Estland dat staking-diensten aanbiedt. Coinloan biedt de mogelijk aan om Huobi te staken om hun leningen te financieren, en in ruil daarvoor verdien je Huobi in beloningen.

Huobi staken op Celsius Network

Celsius Network is een platform voor gedemocratiseerde rente-inkomsten en leningen. Celsius maakt geen gebruik van PoW- of PoS-systeemprotocollen omdat het een gecentraliseerd netwerk is voor het uitlenen en verhandelen van cryptocurrency. In plaats daarvan kun je je Huobi in je wallet staken voor een aantrekkelijke rente van (x%) per jaar. Dit wordt gebruikt voor opbrengst genererende activiteiten, voornamelijk het uitlenen aan goedgekeurde institutionele leners.

binance logo

Beoordeling

9.2

CoinLoan Logo

Beoordeling

9.0

bitvavo

Beoordeling

8.9

kraken logo

Beoordeling

8.6

Vragen en antwoorden

Ja, je kunt op elk moment stoppen met het staken van Huobi. Als je stopt met het staken zal je geen stakingbeloningen ontvangen tot je weer start met staken.

Het staking van Huobi creëert geen nieuwe Huobi saldo in uw wallet. In plaats daarvan zal het Huobi toevoegen aan je gestakede bedrag, vergelijkbaar met hoe een spaarrekening rente oplevert.

Ja. Zoals eerder vermeld, financier je de werking en veiligheid van het Huobi netwerk door uw activa in te zetten. Bovendien ben je als stakeholder meer geïnvesteerd in het ecosysteem en netwerk.

Ja, het staken van Huobi brengt kosten met zich mee. Vergoedingen variëren afhankelijk van de exchange die je gebruikt om je Huobi te staken, dit is meestal een klein percentage van de verdiende beloningen.

De rente die je verdient op je gestakte Huobi hangt af van de hoeveelheid crypto die je staked, voor hoe lang je deze vastzet en bij welke exchange je dit doet.

De minimale inzet voor het staken van Huobi hangt af van de exchange waar je die doet. In het algemeen kan je al met een klein bedrag Huobi staken.