cBAT

Staken cBAT

$0,004

24 uur prijsverandering

daling van 0,76%

24 uur laagste prijs

$0,004

24 uur hoogste prijs

$0,004

Market cap

$26.762.499

24u volume

Onbekend

Circulerend aanbod

6.839.212.626

Totale aanbod

6.839.212.626

Prijs 24 uur

daling van 0,76%

Prijs 7 dagen

daling van 10,62%

Prijs 30 dagen

daling van 22,13%

Prijs 1 jaar

stijging van 3,22%

Wat is staken precies?

Om te begrijpen wat het staken van cryptocurrencies is, is het belangrijk om eerst te begrijpen wat cryptocurrency is. Een cryptocurrency is een soort digitale valuta waarbij encryptietechnieken worden gebruikt om de aanmaak van geldeenheden te reguleren en de overdracht van geld te verifiëren en die onafhankelijk van een Centrale Bank opereert. 

Het is een gedecentraliseerde, peer-to-peer manier om waarde uit te wisselen zonder centrale autoriteit of banken. Om die reden werkt cryptocurrency strikt onder open source softwarelicenties, waarbij openbare grootboeken worden gegenereerd die elke transactie bijhouden. 

Cryptocurrencies worden vaak digitale valuta’s genoemd omdat ze niet door een centrale autoriteit of nationale bank worden uitgegeven. Anonimiteit is ook wat mensen aantrekt die overheidsbeperkingen op de handel willen omzeilen door cryptocurrencies te kopen met hun eigen geld en ze vervolgens te verhandelen op verschillende exchanges.

Hoe werkt [ccw_coin_name] staking?

cBAT staken is een manier om passief inkomen te verdienen als beloning voor het helpen handhaven van de cBAT blockchain. Wanneer je cBAT staked, help je het cBAT netwerk om veilig te zijn. 

U kunt cBAT gewoon staken via exchanges zoals Coinmerce, Bitvavo en Bitcoinmeester . Terwijl het proces voor het staken van cBAT eenvoudig is, hangen de werkelijke beloningen af van de hoeveel cBAT je staked en voor hoe lang je je cBAT staked. Hoe lang en meer je cBAT te staked hoe meer rente je zal ontvangen. 

Er zijn verschillende manieren om cryptocurrency te staken, maar een van de meest populaire manieren is door middel van wat ‘Proof of Stake’ of PoS wordt genoemd. Proof of Stake werkt door gebruikers te belonen die in de loop van de tijd munten met rente houden voor hun investering in het blockchain-netwerk. 

Dit type staking beloont investeerders en moedigt hen aan om meer cryptocurrency te kopen en aan te houden terwijl ze hiervoor beloningen verdienen. Het doel is om uw cryptocurrency te staken voor een bepaalde periode om transacties op de blockchain te helpen valideren.

Hoe kan ik [ccw_coin_symbol] staken?

Om in aanmerking te komen voor beloningen moet je een bepaalde hoeveelheid cBAT vastzetten in je wallet om zo te helpen met de veiligheid van het cBAT blockchain netwerk en de transacties te ondersteunen. 

  1. Om cBAT te kunnen staken op een exchange, moet je je eerst aanmelden en een account aanmaken. 
  2. Je moet je e-mailadres en de gegevens van je ID, rijbewijs of paspoort invullen, en je moet 18 jaar of ouder zijn voordat je kan beginnen met crypto staking. 
  3. Koop cBAT of stort cBAT naar je wallet . 
  4. Meld je aan voor de staking services in de exchange
  5. De staking services zullen enkel betrekking hebben op je CBAT en niet op je andere cryptocurrency, je behoudt ook het volledige eigendom van uw digitale activa, die je op elk moment terug kunt opnemen.
  6. Als je een blok met succes valideert, verdien je in ruil enkele cBAT als beloning voor het staken.

De voordelen van het staken van [ccw_coin_name]

  • Het staken van cBAT vereist geen grote inzet om in aanmerking te komen.
  • Stakingsbeloningen zijn aanzienlijk hoger dan wat je aan rente kan ontvangen op een spaarrekening bij een traditionele bank.
  • cBAT staken is een stuk beter voor het milieu dan het minen van cBAT.
  • Voor het staken betaal je geen hoge kosten aan mining apparatuur en stroomkosten.

Platformen voor [ccw_coin_name] staking

cBAT staken op Bitvavo 

Bitvavo biedt off-chain en on-chain stakingdiensten aan. Bitvavo biedt Off-chain staking service aan voor cBAT en zo kun je beloningen verdienen op je beschikbare en ongebruikte cBAT in je Bitvavo account. 

Beoordeling

9.5

Beoordeling

9.2

Meer crypto's